igrice.ba
Kontakt Marketing Disclaimer Linkovi Help
 

igre igrice

AVANTURA AKCIJA SPORT
SALAGALICE RAZNO DJECIJE
1
Bubbels
2
Zlatna Groznica 5
3
Sonic
4
Bubble loptice
5
Penalty
reklama
 
DISCLAIMER
Da bi minimalizirali rizik da povrijedimo bilo cija prava kopiranja igrica uradili smo nekoliko stvari. Na ovaj nacin vas želimo informisati o tome šta smo uradili.
  1. Mi konstantno tražimo i dobijamo dozvolu za postavljanje odredjenog broja igrica na našoj stranici.
  2. Mnoge igrice mogu biti postavljene na internet stranice bez dozvole vlasnika igrice. Za neke igirice nismo mogli pronaci informacije vezane za prava nad igricom. Ovo je uglavnom zato što vlasnici ne insistiraju na pravima vlasništva nad igricom ili uopštenom korištenju interneta.
  3. Mi ništa ne mijenjamo u kodi igrice. Na primjer, ime igrice, reference na druge stranice ili bilo koje druge informacije vezane za igricu.
  4. Za odredjeni broj igrica koristili smo takozvanu ‘deep linking’ tehniku. U ovom slucaju mi referiramo na internet adresu gdje se nalazi orginalna koda igrice a pri tome mi NE KOPIRAMO kodu igrice (FLASH ili SHOCKWAVE) na server www.igrice.ba. Mi znamo da je ova tehnika predmet diskusije ali ne postoji nama poznata informacija da je ova tehnika ilegalna. U svakom slucaju ovu tehniku koriste mnoge internet stranice tako da je i to jedan od dokaza da ova tehnika nije zabranjena.

Prava i zakoni oko internet razvoja i internet aplikacija su u punom jeku, i šta god je dozvoljeno ili nije dozvoljeno nije uvijek jasno i predment je rasprave. Zbog ovoga je moguce da nasuprot našim iskrenim namjerama vlasnici igrica koje pokazujemo na našoj stranici, osjecaju da su njihova prava povrijedjena. U ovom slucaju mi vas pozivamo da nas kontaktirate. Ovo možete uraditi putem emaila.

Ukoliko su vaši argumenti utemeljeni mi cemo igricu u pitanju odmah skinuti sa igrice.ba stranice. Naša iskustva ukazuju da ovaj pristup radi vrlo dobro.


 
Optimalizovano za rezoluciju 1024x768 i vecu
Copyright © 2007-2008 Igrice.ba, Sva prava pridrzana
Online : 1